Tävling


Va med och tävla hos
Maria Vuitton, och vinn ett par heta rosa pumps.

Allt ni behöver veta om tävlingen hittar du här. Tävlingen pågår fram tills imorgon, fredag 22.00 och vinnaren presenteras på lördag. Good luck!!
image481

Lovely weekends

Det är verkligen något speciellt med helgerna.


Denna helg har jag varit låååångledig, så har spenderat den mesta tiden med att mysa med älsklingshjärtat. Finns det något bättre än att tillbringa massor av tid tillsammans med det finaste som finns?  ♥

Igår tog jag mig även en dagstripp till
Tiina, för att hälsa på i hennes och Freddans nya fina lägenhet, verkligen jättefint! Därefter drog vi vidare för en härlig shoppingdag!Idag efter jobbet blev det ännu mer shopping, fast på hemmaplan och tillsammans med J, därefter blev det lite lätt träning och hem och fortsätta med alla projekten vi har dragit igång med hemma. Inredning kan man verkligen inte få nog av!

Har ni några favoritställen där ni handlar inredning?


Vinn en weekendbag

DU har väl inte missat tävlingen hos Kelly där vinnaren får en ursnygg weekendbag från Friis Company? Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om tävlingen med bild och länka till tävlingen, sen skriver du länken till inlägget i hennes kommentarsfält... Enkelt va?

Vinnaren utses på alla hjärtans dag, 14 februari. Så va med och tävla du med!


Länk till tävlingen --->
Kelly

 image477

No words

Har så otroligt många sagolika änglar runt mig.
Ni är det absolut vackraste som existerar.

När ens känslor inte går att beskriva i ord, och när inte orden längre räcker till att beskriva hur mycker jag älskar er. Då får ni lita till leendet som alltid finns där när jag är med er som får mitt hjärta att slå några extra slag

145387-1


Precis haft världens härligaste mys- och lekhelg. Haft besök av underbaraste sis och sannie hela helgen fram tills idag. Även haft besök av resten av familjen och älsklingens familj ett tag nu under helgen. Har spenderat helgen med massor av bad, bubbel, mys, lek, bus och goda middagar. Vi blev även bortbjudna på årets första utegrillning igår, sjukt gottis!

Ny vecka igen och som alltid är det så mycket skojigheter jag vill hinna med och många jag vill träffa, så det gäller att planera lite. Ser verkligen framemot en ny och fartfylld vecka.

Vad har ni för planer till veckan?


Shoppingsug

Shopping shopping shopping... I looooove.

Det har blivit grymt mycket fokusering på huset och inredningsshopping nu sen vi flyttade. Finns enormt mycket fint!

Dock tar aldrig shoppingsuget riktigt slut och nu är suget efter en riktigt galen shoppingweekend stark. Mycket stark! Så det enda rätt då är väl att planera in en shoppingweekend snart, mycket snart?! ;) 


               145387-467   145387-469


Vart tillbringar du helst en shoppingweekend?

Tänkvärt

Oavsett om du tror att du kan, eller om du tror att du inte kan, har du helt rätt.

Mauritius -08

Damn va jag längtar tills vi drar iväg till Mauritius, ganska så precis två månader kvar tills vi landar i paradiset. Har då flera underbara veckor tillsammans framför oss med massor av sol, bad, äventyr och mys.

145387-463

                                                                             Bild från hotellet.

Årsresumé - 2007

2007 har verkligen varit en underbart och händelserikt år på många sätt och vis. Jag har fått ägna mig åt att resa en massa och fått uppleva många nya platser både inom Sverige och utomlands. Förutom resor inom Sverige och kryssningar till dom nordiska länderna så hann vi med att resa till London i februari, Dominikanska republiken under april och sedan under juli/augusti bar det iväg till Grekland.

Under året har jag även lagt ner mycket tid åt vardagslyx. Allt ifrån Hotellweekends, spa, shopping, festligheter och ja saker som piggar upp i vardagen. Allt ifrån små saker till lite större grejjer, även tagit mig tid till mina intressen och andra saker som gör att man mår bra, som exempelvis träning. Samt försökt att ägnat så mycket av min lediga tid åt det som faktiskt betyder allra mest för mig - Min familj, kärleken och vännerna.

En av dom största förändringarna som skedde under året var husköpet och flytten. Galet underbart! Så mycket av min tid från i höstas har lagts ner på inredning, planering och fix med huset. 

Årets upplevelser blir nog faktiskt när jag uppfyllde en dröm, att bada med delfiner. En grym upplevelse som jag längtar tills jag får göra om igen.

Mycker härliga minnen som kommer upp när man tänker tillbaka på året som har gått och allt man har gjort och varit med om. Minnen och bilder som man alltid kommer att bära med sig.

Nu hoppas jag på ett lika underbart 2008.


    ((TACK alla sagolika själar i mitt liv ni är alla min sagobok. ))

Nytt år

- nya möjligheter.

Första dagen på 2008 idag och ett helt år kvar av det nya året. Ett nytt år, fyllt med nya möjligheter och med nya spännande saker och äventyr som väntar.  

((Som jag har sagt tidigare, men som jag tycker är tänkvärt är just det här.))

366 nya dagar - en unik möjlighet att göra en nystart för många.
Oavsett om det handlar om en stor eller liten förändring. Vad vill jag
lägga min energi på? Hur vill jag leva? Vad är viktigast och vad är det
som jag mest av allt vill avsätta min tid för? Förverkliga en dröm?
Utveckla mig inom ett intresse jag redan har eller kanske prova nått nytt?
Det finns så otroligt många saker att fundera på.

Jag tror det är bra med lite nystarter då och då. Att man verkligen tar sig
tid för att tänka efter lite extra och får tillfälle att fundera på vad man
verkligen vill och vad som är viktigast, kanske tänka lite nytt och lite större.
Behöver inte vara just vid nyår, men att man stannar upp ibland och inte
glömmer bort hur mycket spännande saker det finns, och hur många
olika möjligheter och val man egentligen har. 

- livet är inte de andetag vi tar utan de ögonblick som får oss att tappa andan

Så jag hoppas alla ni alla får ett riktigt MAGISKT 2008.

Gott Nytt År! ♥ /Elle